HAYA
(4 jaar geleden geadopteerd)

Dit kleine Spanjaardje is Haya, inmiddels 4,5 jaar en 4 jaar bij Maikel & mij. Haya is echt een schat van een hondje, ze vind alles goed, knuffelt graag en is heel makkelijk. Ze gaat overal mee naar toe, auto rijden vindt ze ontzettend leuk! Spelen met andere hondjes heeft ze vanaf het begin niet gedaan en nog steeds niet, ze is en blijft angstig, maar zodra ze naar Timo 🐶 of naar Suus 🐱mag, huisdieren van mijn ouders & oma, staat ze te springen! Ze begroet andere honden wel, maar wanneer ze het niet vertrouwt loopt ze er voorbij alsof ze het niet ziet. En dat is prima, we dwingen haar niet, ze geeft zelf goed aan welke hond ze vertrouwt en welke niet!
Ze ligt graag op de bank en op bed, als ze maar bij ons kan zijn. Ze begrijpt ons ook echt heel goed, soms vind ik dat echt wonderlijk, want als we wat tegen haar zeggen dan doet ze dat ook gewoon. Luisteren doet ze goed, maar soms is ze ook lekker oost Indisch doof, maar dat maakt haar juist zo leuk. Haya is een hond, maar voelt zich meer een ‘kind’ 👶🏼. Zo gedraagt ze zich ook.
Kortom, het is echt het liefste, mooiste, knapste en leukste hondje wat wij ons maar hadden kunnen wensen en zouden haar voor geen goud willen missen!💛

 

lk ben Senna ( voorheen Chloë) oorsprong Roemenië.

In het weekend van 25 augustus heb ik als klein propje van bijna 4 maanden , de lange reis gemaakt naar Nederland. Toen ik daar aankwam stond er een lief gezin mij al op te wachten!👨‍👩‍👧‍👦 Ik was heel bang en wist niet zo goed wat ik moest doen🤷‍♀️, maar voelde veel liefde van deze mensen en mensenkindjes🥰! Blij ging ik met hun mee naar huis! 🥳

Spannend die eerste nacht… vreemd huis, vreemde omgeving. Miste mijn zusje…. dus ik heb de eerste nacht veel gehuild😭. Gelukkig was die lieve mensen mama bij mij, en heeft ze me veel geknuffeld en getroost🤱! Dat voelde heel fijn! 🥰

Naar buiten durfde ik niet… Ik hoorde rare geluiden en er liepen andere dieren buiten… Ik was erg bang😥! Mijn “mama” heeft toen met de dierenarts gesproken en met de juiste middelen, geduld en heel veel liefde heb ik mijn angst overwonnen💪! Spannend vind ik het soms nog wel! Want die andere honden blaffen soms naar mij! 🐕

Rennen, spelen, knuffelen, kusjes geven doe ik heel erg graag!🤗 Mijn “papa, mama, mensenkindjes ” zeggen vaak hoeveel ze van mij houden en dat ze niet meer zonder mij willen!♥️ Wat een geluk heb ik he?! 🥰
En dat terwijl ik stiekem hun sokken of sloffen te pakken heb! 🙈

Ze zijn zo lief! 🥰
En daarom wil ik jullie ” stichting dierenbemiddeling europa” heel erg bedanken, dat jullie mij deze kans hebben gegeven op een goed en gelukkig leven! 😍😘

Dank jullie wel!

Pootje🐾
Senna