Senna (Chloë)

lk ben Senna (voorheen Chloë), oorsprong Roemenië.

In het weekend van 25 augustus heb ik als klein propje van bijna 4 maanden, de lange reis gemaakt naar Nederland. Toen ik daar aankwam, stond er een lief gezin mij al op te wachten! Ik was heel bang en wist niet zo goed wat ik moest doen, maar voelde veel liefde van deze mensen en mensenkindjes! Blij ging ik met hun mee naar huis! Spannend die eerste nacht… Vreemd huis, vreemde omgeving. Miste mijn zusje…. dus ik heb de eerste nacht veel gehuild. Gelukkig was die lieve mensen mama bij mij, en heeft ze me veel geknuffeld en getroost! Dat voelde heel fijn!
Naar buiten durfde ik niet. Ik hoorde rare geluiden en er liepen andere dieren buiten… Ik was erg bang! Mijn “mama” heeft toen met de dierenarts gesproken en met de juiste middelen, geduld en heel veel liefde heb ik mijn angst overwonnen! Spannend vind ik het soms nog wel! Want die andere honden blaffen soms naar mij!
Rennen, spelen, knuffelen, kusjes geven doe ik heel erg graag! Mijn “papa, mama, mensenkindjes ” zeggen vaak hoeveel ze van mij houden en dat ze niet meer zonder mij willen! Wat een geluk heb ik he?!
En dat terwijl ik stiekem hun sokken of sloffen te pakken heb! Ze zijn zo lief!
En daarom wil ik jullie, Stichting Dierenbemiddeling Europa, heel erg bedanken, dat jullie mij deze kans hebben gegeven op een goed en gelukkig leven! Dank jullie wel!