Donatie

Goederen

Een van de doelen die wij hebben is het helpen van andere stichtingen. Uiteraard zijn er vele manieren om dat te doen. Eén van deze manieren is het geven van goederen. Wij zijn ervan overtuigd dat je in veel gevallen meer hebt aan spullen dan aan geld.

Omdat we onze doelen voornamelijk moeten realiseren met giften, kunnen we deze spullen vaak niet zelf aanschaffen. Daarom is er bij ons altijd de hoop dat er mensen zijn die ons goederen willen doneren die wij vervolgens doorzenden naar de plaats waar ze het hardst nodig zijn! Uiteraard kunnen we zelf ook regelmatig spullen gebruiken die we gedoneerd krijgen.

U kunt bij goederendonaties bijvoorbeeld denken aan:

  • Voer en voederbakken
  • Dekens
  • Manden
  • Medicijnen
  • Riemen, tuigjes en halsbanden
  • Transportbenches

Wilt u een donatie doen? Kijk dan in het overzicht van inzamelpunten. Hier kunt u een verzamelpunt bij u in de buurt zoeken en contacteren. Is er geen verzamelpunt bij u in de buurt maar wilt u toch graag doneren? Mail dan naar donatie@dierenbemiddelingeuropa.nl dan zoeken wij de oplossing.

U kunt voor ons ook zelf inzamelpunt van goederen worden. Het zijn van een inzamelpunt is laagdrempeliger dan u waarschijnlijk denkt! Als u de kruiwagen voortaan buiten zet kunt u genoeg spullen opbergen om veel dieren te helpen.

Voor meer informatie over het zijn van- of het aanmelden als inzamelpunt mailt u naar donatie@dierenbemiddelingeuropa.nl.

Uiteraard kan er ook gedacht worden aan het ‘’doneren’’ van bijvoorbeeld een kennel. Als u graag wil helpen met het realiseren van dit soort grote voorzieningen voor dierenopvang kunt u altijd contact zoeken via de mail. Mail dan naar sponsoring@dierenbemiddelingeuropa.nl. U kunt ook telefonisch contact zoeken. Kijk voor het telefoonnummer bij Contact > Wilt u ons sponsoren?