Tulcea

Asiel in Tulcea

Sinds 2022 zijn wij begonnen met het helpen van een asiel in Tulcea. Het asiel kent slechts 2 medewerkers, maar moeten ontzettend hard werken. Het is een klein asiel, maar de toestroom van honden en katten is groot. 

Over het asiel

Het asiel is begonnen in 2019. Het is een klein asiel asiel, waar ongeveer 80 honden en 15 katten verblijven. Eén van de twee medewerkers werkt fulltime in het asiel, maar de tweede medewerker niet. Dit betekent dat de bezetting erg klein is. Ook zijn de ruimtes waarin de honden verblijven niet groot. In 2022 zijn ze ook begonnen met de bouw van een nieuw asiel, op een groter stuk land. Op deze manier hopen ze de honden meer ruimte te kunnen bieden en meer honden te kunnen opvangen in het asiel. Het asiel is heel dichtbij een dodingsstation gelegen, dus proberen zij ook zoveel mogelijk honden daar vandaan te redden.  

Hoe wij helpen

Wij helpen het asiel op verschillende manieren. Wij promoten hun dieren, zodat zij een huisje krijgen. Hier vragen wij een adoptievergoeding voor, wat de kosten die het asiel voor het dier maakt kan dekken.  Daarnaast doneren wij ook goederen (die wij van donateurs krijgen) aan het asiel. Denk hierbij aan voeding, snacks, ontworming en nog veel meer. Daarnaast dragen wij ook bij aan dure operaties. Soms zijn er operaties nodig voor dieren, waarbij de kosten oplopen tot in de duizenden euro’s. D.m.v. donateurs kunnen wij hierin het asiel ondersteunen.

Wilt u het asiel helpen?

Doneer dan nu, zodat wij het asiel nog meer kunnen ondersteunen op basis van goederen en financiële ondersteuning.