Sparen

Zegels en punten sparen

U kunt onze stichting ook helpen door mee te sparen van zegeltjes van diversen winkels en producten.
Op deze manier proberen wij geld in te zamelen, zonder dat het u echt geld kost( behalve dan een postzegel om alles te versturen).

Stichting Dierenbemiddeling Europa
Eerste molenweg 16a
1261 TD Blaricum

Wij geven een aantal voorbeelden van de punten die wij sparen:
Douwe Egberts en Pick-wick punten.
Van deze punten proberen wij gratis artikelen bij elkaar te sparen en deze dan te verkopen op rommelmarkten en adoptanten dagen.We hebben inmiddels al 8 Senseo apparaten en 4 waterkokers bij elkaar gespaard. Hiervan zijn er nu 3 geveild en de 4e is voor de adoptantendag op 12 februari 2017.De andere 4 Senseo apparaten en de 4 waterkokers hebben wij gedoneerd aan onze asielen in Spanje, zodat de vrijwilligers daar af en toe iets warms kunnen drinken, er waren daar nog geen voorzieningen voor.
Perla / AH koffie punten.
Als je van deze punten je spaarkaart vol hebt krijg je 2 euro korting op je boodschappen.Wij proberen dus zoveel mogelijk punten te verzamelen, zodat wij de Spaanse asielen kunnen voorzien van koffiepads, thee en cup a soupe, maar gebruiken het ook als we extra kattenvoer, hondenvoer of kattenbakgrit nodig hebben.
Felix spaarpunten
Op alle verpakkingen van Felix zitten spaarpunten. Deze sparen wij voor gratis bewaarblikken en fleece-kleden.Deze kleden gebruiken wij voor transporten zodat de dieren er lekker warm bij zitten. De bewaarblikken gebruiken wij als opslag voor o.a. brokken, medicijnen, voedingsspuitjes en speeltjes.
Gourmet spaarpunten
Oimagesp de meeste GOURMET verpakkingen tref je spaarpunten aan. Wij verzamelen de spaarpunten voor producten die we kunnen doneren aan de buitenlandse asielen en voor de veilingsite zodat we daar weer geld uit ophalen om medische kosten te dekken.