Transport

Transport

Onze dieren worden vanuit Portugal en Roemenië naar Nederland gebracht met transportbussen via het transportbedrijf CHR Pet Transport. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van honden en katten op lange afstanden. Zij hebben hier al jaren ervaring in.

CHR Pet Transport

CHR Pet Transport heeft al jaren ervaring met het transporteren van honden en katten. De transportbussen zijn perfect uitgerust voor lange reizen, zodat de dieren zo veilig en fijn mogelijk de reis doorkomen. De transportbussen hebben een airconditioning systeem die zowel verwarmende als verkoelende mogelijkheden heeft. Zo is de temperatuur in de transportbus goed onder controle te houden met lage en hoge temperaturen. Ook wordt er in de bus rustgevende muziek afgespeeld, zodat de dieren niet teveel meekrijgen van prikkelende geluiden buiten de transportbus. De werking hiervan is onderzocht en bewezen: dieren krijgen hierdoor minder stress. Daarnaast is het dak ook zonnewerend. 

De transportbussen zijn geregistreerd bij het internationale traces syteem. Onderweg is er een dierenarts mee, mocht er iets misgaan met een dier of mochten de dieren medicijnen nodig hebben. Daarnaast wordt er de hele rit op de dieren gelet. Mochten er drinkbakjes leeg zijn, dan worden deze bijgevuld. Mocht een kleed van een hond helemaal vies zijn, dan worden deze vervangen. Zo proberen ze de dieren een zo’n fijn mogelijke reis te bieden.

Vragen over CHR Pet transport?

Kijk voor meer informatie over CHR Pet Transport op www.chrpettransport.wixsite.com.