Beleidsplan

2020

Beleidsplan 2020

Voor 2020 hebben wij gekozen voor een jaar van meer medische honden en katten helpen.
Zo willen wij net zoveel dieren naar Nederland halen als afgelopen jaar, maar daarbij ook een aantal medische dieren die een operatie nodig hebben.  We blijven samenwerken met het asiel in Roemenie en eventueel andere landen die onze hulp kunnen gebruiken.

We ons zwerfpoezenproject voortzetten en uitbreiden. Het project om poezen die zwanger zijn, onder te brengen bij vrijwilligers waar ze in alle rust kunnen bevallen.
Na de bevalling worden ze gesteriliseerd en gechipt en worden dan samen met de kittens ter adoptie aan geboden. De zwerfkaters en overige poezen zullen we steriliseren/castreren, chippen en een bloedtest bij doen. Daarna kijken of ze te socialiseren zijn tot huiskat.

Ook is er de mogelijkheid voor baasjes, die het minder breed hebben, om met hun onverwacht zwangere poes van deze service gebruik te laten maken.
Na de bevalling en de zoogtijd gaat moederpoes, gesteriliseerd, terug naar de eigenaar en zorgen wij dat de kittens worden geadopteerd. Hieraan zijn dan geen kosten verbonden voor het baasje.

Wij willen ons ook bezig gaan houden met het meer naar binnen halen van donaties.
Zoals acties voor betere behuizing in de buitenlandse asielen. Voor entingen, ontworming in buitenlandse asielen.
De nodige operaties Sterilisatie- en castratieprojecten in zowel Nederland en het buitenland. Het continueren om in supermarkten lege flessen donaties te doen. Deze actie willen wij proberen uit te breiden naar zoveel mogelijk supermarkten.
Ook willen we scholen gaan benaderen om samen leuke projecten mee te gaan starten.

Op de tweede zondag in September 2020 zal er weer een adoptantendag worden gehouden, we willen dan ook ons 5 jarig bestaan vieren.
Hier kunnen adoptanten, aankomend adoptanten en vrijwilligers elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Natuurlijk is de Stichting altijd in beweging en zullen er in de loop van het jaar nog allerlei acties komen.