Beleidsplan

2017/2018

Beleidsplan 2017/2018

Voor 2018 hebben wij grootse plannen.

Zo willen wij meer dieren naar Nederland halen en niet alleen uit Spanje maar ook uit asiels in Griekenland, Macedonië, Turkije en eventueel andere landen die onze hulp kunnen gebruiken.

We hebben plannen om zwerfpoezen, die zwanger zijn, onder te brengen bij vrijwilligers waar ze in alle rust kunnen bevallen.
Na de bevalling worden ze gesteriliseerd en gechipt en worden dan samen met de kittens ter adoptie aan geboden.
Ook is er de mogelijkheid voor baasjes om hun onverwacht zwangere poes van deze service gebruik te laten maken.
Na de bevalling en de zoogtijd gaat moederpoes terug naar de eigenaar en zorgen wij dat de kittens worden geadopteerd.

Wij willen ons ook bezig gaan houden met het meer naar binnen halen van donaties.
Zoals acties voor betere behuizing in de buitenlandse asielen. Voor entingen, ontworming in buitenlandse asielen.
De nodige operaties Sterilisatie- en castratieprojecten in zowel Nederland en het buitnland. Er is een actie opgezet om in supermarkten de klanten de mogelijkheid te geven hun lege flessenbonnen te doneren. Deze actie willen wij uitbreiden naar zoveel mogelijk supermarkten.
Helaas zijn veel goede doelen met deze actie bezig en kunnen wij soms pas in 2019 terecht, maar ook dan zullen wij donaties kunnen gebruiken.

Op de tweede zondag in September 2017 zal er weer een adoptantendag worden gehouden. Hier kunnen adoptanten, aankomend adoptanten en vrijwilligers elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Natuurlijk is de Stichting altijd in beweging en zullen er in de loop van het jaar nog allerlei acties komen.