We zijn weer live!

Wegens technische problemen hebben wij sinds eind 2020 de website niet tot nauwelijks kunnen updaten. Op dit moment zijn wij druk bezig om de website weer helemaal up-to-date te krijgen. Dit betekent dat op korte termijn er weer meer honden en katten ter adoptie staan op onze website, er vaker nieuws zal verschijnen, geadopteerde viervoeters weer geplaatst zullen worden, de ‘hoe is het nu met’ pagina weer wekelijks een item zal krijgen en alle informatie pagina’s ook weer helemaal up-to-date zullen zijn.

Dit onderhoud zal enige tijd kosten, dus hier en daar zullen er nog een aantal dingen moeten veranderen. Heeft u vragen of opmerkingen over een aantal dingen op onze website, waarvan u twijfelt of dit al up-to-date is? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel met het telefoonteam.

De ‘veelgestelde vragen’ en ‘contact’ pagina’s zijn volledig up-to-date, dus de informatie op deze pagina’s kunt u volledig vanuitgaan. Wanneer alles helemaal up-to-date is volgt er een nieuws bericht.