Haya

Dit kleine Spanjaardje is Haya, inmiddels 4,5 jaar en 4 jaar bij Maikel & mij. Haya is echt een schat van een hondje, ze vind alles goed, knuffelt graag en is heel makkelijk. Ze gaat overal mee naar toe, auto rijden vindt ze ontzettend leuk! Spelen met andere hondjes heeft ze vanaf het begin niet gedaan en nog steeds niet, ze is en blijft angstig, maar zodra ze naar Timo of naar Suus mag, huisdieren van mijn ouders & oma, staat ze te springen! Ze begroet andere honden wel, maar wanneer ze het niet vertrouwt loopt ze er voorbij alsof ze het niet ziet. En dat is prima, we dwingen haar niet, ze geeft zelf goed aan welke hond ze vertrouwt en welke niet!

Ze ligt graag op de bank en op bed, als ze maar bij ons kan zijn. Ze begrijpt ons ook echt heel goed, soms vind ik dat echt wonderlijk, want als we wat tegen haar zeggen dan doet ze dat ook gewoon. Luisteren doet ze goed, maar soms is ze ook lekker Oost-Indisch doof, maar dat maakt haar juist zo leuk. Haya is een hond, maar voelt zich meer een ‘kind’. Zo gedraagt ze zich ook.
Kortom, het is echt het liefste, mooiste, knapste en leukste hondje wat wij ons maar hadden kunnen wensen en zouden haar voor geen goud willen missen!