Vrijwilligershuis in Portugal

Zoals u misschien al via onze sociale media-kanalen heeft vernomen, zijn wij druk bezig met het opzetten van een vrijwilligershuis in Portugal. Dit huis bevind zich in de buurt van het asiel. Het is de bedoeling dat wij het hele jaar door vrijwilligers gaan ontvangen in dit huis, zodat zij kunnen helpen in het asiel, omdat het personeel in het asiel de hoeveelheid werkzaamheden simpelweg niet kan bijbenen.

Het asiel in Portugal heeft meer dan 100 kennels, maar nog geen 10 man aan personeel. Elke hond en kat heeft dagelijkse verzorging nodig, sommigen zelfs nog iets extra. Het schoon houden van de kennels, het eten geven aan de honden en katten en het verzorgen van ze, kost heel veel werk en tijd, zeker in de warme zomers. Hierom hopen wij dat u ons een handje wilt helpen met het werk in het asiel.

In februari zal er een team naar Portugal gaan, om het vrijwilligershuis schoon te maken en om te beginnen met het inrichten en verbouwen van het huis. Hier hebben wij donaties en sponsors voor nodig, om dit waar te kunnen maken. Wij hebben nog veel spullen nodig voor de inrichting van het huis. Denk aan verf, meubels etc.

– Heeft u spullen voor het vrijwilligershuis, wilt u dingen sponsoren of heeft u een leuk idee om een actie op te starten? Bel dan 0611133421 of 0625440048.
– Wilt u een financiele donatie doen om ons werk aan en in het vrijwilligershuis te ondersteunen? Dit kunt u doen naar NL33INGB0006801163 o.v.v. Vrijwilligershuis
– Wilt u zich aanmelden om vrijwilligerswerk in Portugal te komen doen? Bel dan 0611133421.