Het nieuwe jaar is begonnen…

Allereerst willen wij, het gehele team van Stichting Dierenbemiddeling Europa, u allen een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen.

Ook in 2022 hopen wij een hoop honden en katten in Roemenië, Portugal en Nederland te helpen een nieuwe kans te geven. Dit kunnen wij niet bereiken zonder de hulp van alle vrijwilligers,  donateurs en sponsors. Wij hopen dat u ons in 2022 ook blijft steunen.

Omtrent onze kanalen; zoals u misschien heeft meegekregen, wordt onze Facebook-pagina waarschijnlijk geblokkeerd, omdat wij naaktbeelden en dergelijken zouden verspreiden. Het zijn bizarre, en leugenachtige, rapporteringen, maar helaas wel wat er nu gebeurt. Hierom hebben wij een nieuwe Facebook-pagina: SDE asiel en zwerfdieren. Volgt u ons ook al op de nieuwe pagina?

Daarnaast zijn de technische problemen op de website zo goed als opgelost, wat betekent dat er de komende tijd weer meer honden en katten ook op de website komen te staan. Houdt dus zowel onze website, als onze (nieuwe) Facebook-pagina, als onze Instagram-pagina goed in de gaten.

Op dit moment heeft vooral Roemenië last van een strenge winter. Wij hopen dan ook op uw hulp. Wilt u helpen opvangen, waardoor wij wat hondjes extra uit de kou kunnen halen? Bel dan ons telefoonteam. Wilt u doneren, zodat wij kunnen bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden? Maak dan een donatie over voor onze nieuwjaarsactie:

💕💕NIEUWJAARSACTIE 2022💕💕

Doet u ook mee?
We houden deze actie om het leven van onze asiel- en zwerfdieren te verbeteren.
De opbrengst van deze actie gaan we gebuiken om nog meer operaties en andere medische zorg te kunnen doen.
Onze albinopup Popcorn moet een hartecho, er wachten nog hondjes in het asiel voor een operatie en we zijn bezig om schuilplekken te maken in het 2de Portugese asiel.

Doet en helpt u ook mee?
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=ni9GH7MfUJ2Ab6qW6aynOLtaTjhH9stF