Adoptie op afstand

Wij geven een hoop honden en katten een beter bestaan in warme huisjes in Nederland/België. Echter zijn er ook honden en katten die wegens trauma’s, gedragsproblemen, gezondheidsproblemen of leeftijd niet in een huisje kunnen/zullen gaan wonen. Ook voor deze dieren willen wij iets extra’s doen. Om het asiel en de desbetreffende dieren te helpen, doen wij aan ‘adoptie op afstand’. U kunt dan een hond bij ons adopteren, zonder dat deze bij u komt wonen.

Hoe werkt het?

Je kan via ons een hond of kat adopteren op afstand, door bij te dragen aan de verzorgingskosten van het dier (denk aan voeding, ontworming, ontvlooiing etc.). Dit kan via een aantal wegen;

  • Een maandelijkse bijdrage van € 15,-
  • Een pakket samenstellen en via ons doneren (voor de hond/kat die u adopteert op afstand)

Wat krijgt u ervoor terug?

U helpt een dier natuurlijk enorm als u deze op afstand adopteert, maar wij willen u uiteraard ook het gevoel geven dat het ook echt een beetje uw dier is! Indien u voldoet aan de voorwaarden van het adopteren op afstand, krijgt u van ons:

  • Een ‘adoptie op afstand’-certificaat
  • 4x per jaar een update (met foto’s en een filmpje)

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.