Wij gaan helpen in Spanje

Op 29 oktober gaan wij met een team van 10 personen een week helpen in Het spaanse asiel.
We gaan daarheen , om zo veel mogelijk honden eens even heerlijk te wassen, hun oren te reinigen en vooral om veel mee te knuffelen en te wandelen.
De trimster die mee gaat zal haar handen vol hebben aan zoveel honden.

Ook hebben we een dierenarts mee, zodat we de dieren die medische zorg nodig hebben dat ook kunnen geven. Hopelijk kunnen we veel dieren een fijner bestaan geven met deze zorg.

Tevens gaan wij het asiel helpen om weer een beschutting te hebben voor de honden in de winter. Vorig jaar is het dak eraf gewaaid en wij gaan proberen deze weer te herstellen en om nog meer beschutting te regelen. Ook gaan we veel hondenhokken weer herstellen. Ook de afwatering op het terrein moeten we wat aan doen, want als het hard regent dan lopen de honden dagen in het water.

Hopelijk krijgen we veel donaties en kunnen we het verschil gaan maken voor deze dieren…..

Als u mee wilt helpen, doneer dan naar onze rekening NL33INGB0006801163 ovv “project 29 oktober”

We zullen tijdens ons verblijf veel foto’s en filmpjes maken. En op de terug reis nemen we minimaal 25 dieren mee naar Nederland. We zullen hun van te voren op de website vermelden en we zullen hun ook op facebook bekend maken, in de hoop dat ze al een baasje vinden en niet allemaal in de opvang hoeven te verblijven.

In de maand Oktober zullen wij ook iedere dag een vermelding doen op onze facebookpagina van de voorbereidingen van onze reis.

Help ons Helpen …… en doneer!