Volgende Adoptantendag 18 September 2016

Zondag 18 september is er weer een “meet en greet” in Blaricum.

We houden dan weer gezellig een American Picknick, het is dus leuk als u een lekker hapje meeneemt en deze op de grote tafels neerzet. Wij verzorgen de bekers,water voor de honden, bordjes en uitstal tafels.

Iedereen is van harte welkom met hen bij ons geadopteerde hond. ( natuurlijk mogen uw andere honden ook mee). De mensen die een ander dier bij ons hebben geadopteerd zijn ook zeker welkom!!

We weten natuurlijk niet wat voor weer we hebben, maar een picknickkleed (of stoeltjes), parasol of paraplu, regenlaarzen of zonnebrand, het is altijd handig om deze spullen mee te nemen.

Een aantal dames uit Spanje zullen speciaal overkomen om samen met ons deze dag tot een succes te maken. Ze vinden het heerlijk om weer een groot aantal van de honden terug te zien. Hopelijk komt u dus ook allemaal!
Ook zullen er heel veel opvangmama’s aanwezig zijn die het leuk vinden om hun hondjes weer te zien. Er zal een fotograaf zijn en er zullen een paar kraampjes zijn waar u iets leuks kunt kopen ( dit ten goede van de nog te redden dieren in Spanje).

Aanvang: 11 uur
Lokatie: Meentweg Blaricum ( ’t Harde losloopgebied)
Het terrein is omheind.
Einde: 15 uur