Lisa De Bruin nieuw bestuurslid SDE

Stichting Dierenbemiddeling Europa kondigt met trots een nieuw bestuurslid aan: Lisa De Bruin. Lisa is al sinds de oprichting als tiener begonnen als vrijwilliger binnen de stichting. Na jarenlang vele honden en katten opgevangen te hebben, vele adoptanten een glimlach bezorgd te hebben en de afgelopen tijd het bestuur al ondersteund te hebben, is het nu het moment dat zij zelf in het bestuur mag treden.

Lisa is geboren op 22 mei 2002 in Almere en is momenteel woonachtig in Blaricum. Zij heeft haar MAVO afgerond op de middelbare school om vervolgens de opleiding MBO niveau 4 toegepaste biologie (richting ecologie & wildlife) te volgen in Almere. Naast het vele opvangen van honden en katten, heeft zij zelf ook een aantal honden en katten. Haar liefde en passie voor natuur en dieren is oneindig. Als het aan Lisa ligt, redt zij elk dier die zij kan redden en helpt zij elke vorm van leven om gelukkig en gezond door het leven te gaan.

Lisa gaat de functie van algemeen bestuurslid bekleden. Daarnaast heeft zij de leiding over de kattenafdeling. Wij zijn ontzettend verheugd met haar nieuwe rol binnen de stichting en wij hopen met deze toevoeging in het bestuur nog meer honden, katten, vrijwilligers en adoptanten blij te maken!

Het bestuur bestaat dus vanaf nu uit 4 leden: Sandra Eyer (voorzitter), Cindy Bijwaard (penningmeester), Wil Blaauw (secretaris) & Lisa De Bruin (algemeen bestuurslid).