Help ze Helpen Quarantaineruimte voor opvangkatten.

https://www.geef.nl/nl/actie/help-ze-helpen-quarantaineruimte-voor-opvangkatten/donateurs

 

Deze actie is voor Stichting Dierenbemiddeling Europa.

Het is een prachtige stichting met veel enthousiaste vrijwilligers die proberen het welzijn van kansarme asiel- en zwerfdieren te verbeteren in binnen- en buitenland. Zowel voor honden als voor katten.

Nu wil de stichting heel graag alle projecten realiseren waar ze mee bezig zijn en het altijd blijven ondersteunen in de toekomst, maar ze hebben ook nog een droom….

Een quarantaineruimte voor katten realiseren in Nederland. Dit omdat er steeds meer zwerfkatten in de opvang komen en het zou fijn zijn als er een aparte ruimte is waar nieuwe katten en/ of zieke katten kunnen verblijven voordat ze naar opvanggezinnen gaan.

Ze worden ook vaak benadert om moederloze kittens groot te brengen. Voor deze kleintjes is een qurantaineruimte ideaal. Ze hebben vaak een slechte weerstand omdat ze nog zo jong of in slechte toestand zijn.

Het is een kostbare investering en dat kan de stichting NOOIT zelf realiseren. Ze zijn afhankelijk van donaties, ze ontvangen geen subsidies. De stichting heeft een ANBI status, iedere gedoneerde euro gaat dus ook echt naar de projecten.

Projecten waar ze mee bezig zijn;

-ondersteuning opbouw asiel in Marcedonië

– ondersteuning van 4 asielen in Spanje op gebied van voer, medicijnen en andere benodigde spullen om het welzijn van de dieren te verbeteren.

-Opvang zwangere zwerfpoezen in Nederland. Ze worden na bevalling allemaal.gesteriliseerd em herplaatst in liefdevol gezin.

– Castratieprojecten binnen en buitenland financiëren.

– ondersteuning in medischekosten voor zwerf honden en katten in binnen- en buitenland die met spoed geholpen moeten worden. Denk hier bij aan zware verwaarlozing of verkeersslachtoffers.

Daarom deze wens voor hun. Wat deze vrijwilligers allemaal met zoveel passie en liefde doen verdiend onze hulp.

Wat ze onder andere van het opgehaalde bedrag willen aanschaffen; bouwmaterialen quarantaine ruimte, warmte lampen en kussen, goede hokken, een vloer die goed en makkelijk te reinigen is, chipreaders, ontwormings en vlooienmiddel.

STEUN DEZE STICHTING, met het realiseren van hun projecten en het realiseren van hun droom….

Namens alle kansarme dieren en de entousiaste vrijwilligers…….

super bedankt !