Help de dieren in Oekraïne!

UPDATE: Wij hebben een stop in donaties voor Oekraïne.

Wij kijken allemaal geschokt toe naar de huidige situatie in Oekraïne. Vele duizenden tot miljoenen mensen en dieren slaan op de vlucht voor de oorlog. Wij willen deze dieren heel graag helpen.

Cosmin Leca rijdt continue vanuit Roemenië heen en weer naar de grens met Oekraïne om te helpen. Ook vangt hij de dieren in zijn asiel op. De kosten zijn enorm, ook omdat benzinekosten ook daar niet meer te betalen zijn. Ook is er veel voer nodig voor alle extra honden en katten die nu in het asiel terechtkomen.

Wilt u ons helpen? Voer, mandjes, speelgoed, krabpalen, fleecedekens; alles waarvan u denkt dat wij het kunnen gebruiken is welkom! Mocht u veel willen doneren, maar kunt u dit niet zelf brengen, dan kunnen wij eventueel ook kijken of we het kunnen ophalen. Ook kunnen wij alle financiële ondersteuning goed gebruiken. Zo kan Cosmin Leca vaker heen en weer rijden, ondanks de hoge benzinekosten, en kunnen wij ook de nodige middelen inslaan die daar nodig zijn. Klik hieronder op ‘Doneer nu’ om een financiële donatie te doen.