Adoptie op afstand

Steun dieren die om medische-/gedragsproblemen niet geplaatst kunnen worden

Adoptie op afstand

Wij geven een hoop honden en katten een beter bestaan in warme huisjes in Nederland/België. Echter zijn er ook honden en katten die wegens trauma’s, gedragsproblemen, gezondheidsproblemen of leeftijd niet (of voorlopig niet) in een huisje kunnen/zullen gaan wonen. Ook voor deze dieren willen wij iets extra’s doen. Om het asiel en de desbetreffende dieren te helpen, doen wij aan ‘adoptie op afstand’. U kunt dan een hond bij ons adopteren, zonder dat deze bij u komt wonen. De maandelijkse kosten voor het adopteren op afstand zullen de kosten die het asiel voor het dier maakt (deels) dekken. Denk hierbij aan de kosten van voeding, medicatie en nog meer.

Hoe werkt het?
Je kan via ons een hond of kat adopteren op afstand, door bij te dragen aan de verzorgingskosten van het dier (denk aan voeding, ontworming, ontvlooiing etc.). Dit kan via een aantal wegen;
Wat krijgt u ervoor terug?
U helpt een dier natuurlijk enorm als u deze op afstand adopteert, maar wij willen u uiteraard ook het gevoel geven dat het ook echt een beetje uw dier is! Indien u voldoet aan de voorwaarden van het adopteren op afstand, krijgt u van ons:
Ter adoptie 'op afstand'

Lana

Bella

Doortje

Duke

Anita

Graham