Royal Canin

Royal Canin

Sinds 2022 werken wij samen met Royal Canin. Wij willen dat onze dieren kwalitatief goede voeding eten en willen dit dan ook overbrengen op adoptanten, om samen voor een gezonde toekomst van onze dieren te zorgen.

Wat krijgen wij van Royal canin?

Royal Canin geeft ons flinke kortingen op voeding voor katten en honden. Zo kunnen wij onze opvanggezinnen goede kwalitatieve voeding aanbieden met korting, omdat wij denken dat dit het beste voor onze dieren is. Ook krijgen wij kitten- en puppypakketten gesponsord, die wij mee mogen geven aan adoptanten van kittens en puppy’s. In deze pakketten zit ook een kortingscode, waarmee adoptanten kunnen bestellen bij Royal Canin. Voor iedere adoptant die hier gebruik van maakt, krijgen wij van Royal Canin een donatie van 5 euro. 

Waarom Royal Canin?

Sinds 1968 bestudeert Royal Canin de voedingsbehoeften van honden en katten. In die tijd hebben zij geleerd dat het kleinste verschil in voedingsstoffen een enorm verschil kan uitmaken voor het leven en de gezondheid van een dier. Elk individueel recept is geformuleerd om het exacte niveau van natuurlijke antioxidanten, vitaminen, vezels, prebiotica en mineralen te leveren die essentieel zijn voor de unieke gezondheidsbehoeften van een hond of kat. 

Vragen?

Heeft u vragen over de kwaliteit van voeding van Royal Canin? Ga dan naar www.royalcanin.com/nl