Gastenboek

Schrijf van u af!

Deel uw verhaal!

Heeft u een dier geadopteerd, een ervaring in het buitenland, een inspirerend verhaal voor iemand anders of wilt u gewoon wat kwijt?

Graag horen wij wat u te melden heeft! Vul hiernaast het formulier in met uw ervaring, dan komt deze zo snel mogelijk te staan in het onderstaande gastenboek!

Het gastenboek

11 februari 2016 Tanja de Leeuw

10 oktober komt ons Timmy bij ons hij is Spaanse juck russel en wie zien erg blij met hem in wie hebben nog hondje in de vind hem zo leuk ze slapen samen ze spelen zo leuk samen echt geweldig om te zien in hij is nu 7 maanden dat weet iedereen dan zien ze aan het peuberen zien ze erg verveelt niet luisteren in stout mag tog hou ik van hem dankje dat Timmy ons leven in gekomen ge tanja

11 februari 2016 Teun Kapteijn

Ik heb samen met mijn ouders en mijn broer Pablo geadopteerd uit Spanje. De Stichting was ontzettend hulpzaam en alles gaat helemaal vloeiend volgens plan.

10 februari 2016 Nathalie Schmidt

In november is Denver een Siamees kruising katertje bij ons komen wonen. Contact met de stichting hebben wij heel prettig ervaren, wanneer wij vragen hadden werden deze altijd op korte termijn beantwoord. Denver woont nu een paar maanden bij ons en is echt een voorbeeldig sociaal jong katertje. Ik zal anderen zeker aanraden te adopteren via de stichting!

10 februari 2016 Anne Brinkmann

M’n vriend en ik twijfelde heel erg of we wel een hondje moesten nemen. We werken allebei, maar doordat ik onregelmatig werk , konden we het goed combineren en zou ze maar af en toe even alleen zijn. Via Facebook zijn we bij jullie gekomen en hebben we Haya geadopteerd en we zijn onwijs gelukkig met haar. We zijn blij dat ze bij jullie terecht is gekomen en wij haar een mooi leven mogen geven! Ze heeft haar plekje helemaal gevonden, het is meer een baby dan een hondje. Ze komt heerlijk in de armen liggen om te slapen en loopt de hele dag achter je aan. Haar roze aapje echt haar knuffeltje voor het leven. Ze heeft hem al helemaal kapot gebeten, maar een nieuwe weigert ze, ze wil alleen haar oude aapje. We houden heel veel van haar en zijn jullie eeuwig dankbaar voor wat jullie doen en ook voor de lieve kleine Haya!♡ Liefs Maik & Anne en een pootje van Haya!

09 februari 2016 Ingrid Lieshout

Ik ben zo gelukkig met mijn vier hondjes druk maar lief en zo gezellig begon met nina toen kwam max volgende dag heb ik fluffy gehaald en op 1jarig bestaan nam ik chico mee

09 februari 2016 Harrie Kocheim

Heb in juli 2015 mijn nu 9 jarige kat Carlos geadopteerd via Stichting Dierenbemiddeling Europa. Een prachtige en lieve Spaanse rakker. Ken meerdere mensen van deze schitterende Stichting en weet dan ook wat zij allemaal doen in Spanje, voor meerdere dierenasiels, waar honden/katten in erbarmelijke omstandigheden leven. Ik kan iedereen deze Stichting aanraden!!!!

09 februari 2016 Sabrina van der Bol

Wij hebben sinds 2 weken een hondje uit Spanje en oh wat is hij leuk en lief. Vanaf dag 1 doet hij het zo goed. Je kan echt merken dat hij goed is opgevoed is spanje.

07 Juli 2015 Ingrid Zaalberg

Vandaag 11702822_381441398715867_7449924315368483165_nis Ivonne bij ons in Hongarije op bezoek geweest en bracht maar liefst 160 kilo voer mee, we zijn gewoon super blij hiermee, we hebben er wat oude honden bijlopen die het voer hier niet goed verdragen en nu hebben we zomaar een hele partij sensitive voer gekregen.Ze hebben er vanavond allemaal al van staan smullen, Ontzettend bedankt voor deze hulp, we doen dit werk met heel veel liefde maar dit soort ondersteuning geeft ons echt een steuntje in de rug.

Groetjes uit Hongarije, Ingrid en Peter

 

16 Juni 2015 Jaap Schoonderbeek

Na ons hele leven honden te hebben gehad is 3 jaar teug onze laatste hond overleden. We beginnen er niet meer aan zeiden we stoer, maar ja het ging weer kriebelen. Op zaterdag avond 4 april internet op en daar stond ze op de foto met haar gastouders in Heerhugowaard, we waren opslag verliefd dus gauw een afspraak gemaakt (we konden meteen komen) en daar was ze zo lief, zo aanhankelijk en zo bij ons passen. Ze is op 15 december 2014 in Spanje geboren en haar naam was Mafy, maar we hebben al 2 katten Teun en Pien dus Mafy heet nu …. Saar !!!!. Onze Saar deed vanaf minuut 1 of ze altijd al bij ons heeft gewoond, ze is super lief een heel gehoorzaam. We zijn allemaal (wij wonen in een generatie woning met 7 personen) helemaal gek op haar ….. en zij op ons. Stichting Dierenbemiddeling Europa bedankt dat Saar in ons leven is gekomen.

 

07 Juni 2015 Lisette Esveld

Molly is een ontzettende lieve hond . Super karakter. Ze adoreert onze andere hond. 1 min puntje is dat ze alles van straat /strand waar dan ook opeet. Groetjes Lisette

07 Juni 2015  E.C. Dibbets

Het gaat goed met Lina ze is in een week zindelijk en springt vrolijk in het rond. Net terug van een bezoek en ze voelt zich overal thuis helemaal als er katten zijn. Fietstochtjes In de fietskrat doet ze ook al de hele week. Ze is een vrolijk meisje wel een straatschuimertje. Zelfs slakken zijn niet veilig voor haar. (Kalk v,h. huisje). Vr. groet E. Dibbets en Lina (Lagoona).

04 juni 2015 Els Dibbets

Lina (Lagune) een van de drie vlinderkruisinghondjes is vrijdagavond bij mij gekomen. Wat een avontuur voor zo n pupje van net vier maandjes. Er is niets teveel gezegd, ze is heel sociaal en heeft haar eerste wandeling met een Anatolische herder uit Rusland gemaakt geweldig. Maat katten zijn favoriet. De konijnen in de tuin laat ze ook met rust als ik nee zeg. Ze at meteen al goed drinken wat minder maar dat gaat ook goed. Het verblijf in huis is totaal nieuw maar ze liep na een dag keurig trap op trap Aan het riempje kende ze niet maar ook dat gaat uitstekend. Nu nog netjes leren luisteren en naar de baas komen loslaten kan nog niet. Het alleen zijn is nog lastig, maar proberen het heel langzaam en nemen de tijd. Inderdaad een heel leuke kleine hond en iedereen zegt wat een apart hondje. Oh ja, en inderdaad iemand die Spaans tegen haar sprak in mijn kennissenkring had direct haar aandacht! Nu, tot zover wij hopen op een mooie toekomst en werken er hard aan! Els Dibbets en Lina Boyke en Hazel

21 Mei 2015 Sylvia

Drie weken geleden kwam Blanquita bij ons wonen, we hebben lang op haar gewacht vanwege vertraging maar daar was ze dan eindelijk! De eerste paar dagen moest zij heel erg wennen, wat logisch is, en liet zich niet zoveel zien. Maar nadat we haar die rust gaven kwam ze steeds meer los. Het is een gezellig poesje, zit graag bij ons en vind aandacht heerlijk. Met onze andere poes kan ze nog niet zo overweg maar ook dat komt wel goed met tijd denk ik. We zijn blij dat we dit dametje een warm mandje kunnen geven, ze verdient het! Groetjes Sylvia en Fam

17  April 2015 Marielle Zantingh

Sinds 29 maart Grumpy in huis, die inmiddels al aan de naam Snorlax gewend is. Wij zijn super blij met deze lieverd, het is een echte slijmbal en heeft ’s avonds zijn speelkwartiertje, zeg maar gerust 2 uur. Wij vonden het erg spannend om een kat uit Spanje te nemen, je weet van te voren natuurlijk nog niet wat voor soort kat het is, maar het is ons 100% meegevallen en we genieten volop van ons nieuwe gezelschap, en Snorlax ook van ons en zijn krabpaal. Groetjes Mariëlle en Marcel

 

23 februari 2015 Karin de Klerk

Wij hebben op 5 oktober onze lieve Vida, een prachtige kitten uit Spanje, opgehaald. Wat een feest! Allemaal mensen die niet konden wachten op hun nieuwe huisgenoot bij elkaar in de woonkamer van Sandra, die ons met alle hartelijkheid ontving. Het was een beleving op zich. En daar was ze dan, een beetje terughoudend door de reis, maar echt een dotje. Snel in de armen gesloten, papieren ondertekend (was allemaal uitstekend verzorgd), en met het hele gezin in de auto naar huis. En wat een aanwinst is ze! Zo lief, en zo vriendelijk. De kinderen zijn ook helemaal weg van haar, net als onze hond met wie ze vanaf dag 1 dagelijks ligt te kroelen. We zijn zo blij dat we via deze weg een kat een thuis hebben gegeven!!!

 

22 februari 2015 Pascale Roos

In december hebben wij sally geadopteerd , een Spaanse mastin mix dame . Inmiddels woont zij 2 maanden bij ons. Een heerlijke meid , maar wel een echte meid . Maakt misbruik van de goedheid van onze Beau (oud Duitse herder reu van 2.5 jaar ) hihi.. weet precies welke kat je kan pesten en welke op zeker niet. Gewoon een heerlijke puber. Iedere week ga ik met haar naar de hondenschool van de dierenbescherming en ze doet het daar heel goed. In het losloop gebied gebruiken wij een longeerlijn die nu het grootste gedeelte achter haar aan sleept. Voor de zekerheid houdt ze die voorlopig nog om omdat zo af en toe konijnen, fietsers,hardlopers of de trein Oost Indische doofheid op roepen bij madam. En een lange lijn heb je eerder te pakken dan een Oost Indisch dove hond ;-). Maar ook op dit vlak gaat het steeds beter. Enne je bent niet voor niks puber… niet luisteren hoort daarbij. Haar enige angst …. autorijden of beter de auto in stappen. Mijn ervaring met de stichting is dus alleen maar positief op alle vlakken. Vandaar ook mijn inbreng voor de webshop (snuffelkleden en flossen en binnenkort riemen van paracord) en als huisbezoeker. Zo heb ik niet alleen mijn eigen Sally een toekomst gegeven maar kan ik een steentje bij dragen in de toekomst van vele andere hondjes.

 

22 februari 2015 Kiki Kemp

joeOp 16 januari na al een paar weken marktplaats af aan t snuffelen te zijn, dacht ik …. ik kijk nog 1 keer, anders moet het nog niet zo zijn. En daar stond Joey, een x Mastin Espagnol die vreselijk op mijn oude hond leek en ik dacht … wat een schatje! Na 10 minuten had ik al contact met Wendy en een afspraak gezet voor de volgende ochtend, waar ik aangaf dat ik het belangrijk vond dat het klikte en dat de hond mij ook een soort van moest uitkiezen … nou en dat gebeurde … toen ik weg ging had Joe zoiets van, ik ga meteen mee. S’avonds meteen een huisbezoek gehad en diezelfde avond belde Sandra op om nog een puntje waar ze zich zorgen om maakte te bespreken en na uitleg dat dat geen punt was heb ik Joe de volgende ochtend gehaald. Nu 5 weekjes verder kan ik niet anders zeggen dan wat een schat! En dat het contact met de stichting, goed, duidelijk en netjes (op een hondenpoepje na v het hondje die tijdens huisbezoek mee kwam 😉 ) Poot van Joe en succes met de stichting! Dat vele honden en katten een beter leven krijgen en de liefde die ze verdienen.

 

21 februari 2015 Jessica de Vries

In December had ik gereageerd op een hondje die toen Marie heette en nu heet ze inmiddels Macy! Toen ik haar zag op de site was er gelijk al een klik! Op 24 December werd er een huisbezoek gedaan en diezelfde dag konden we haar al ophalen! Ze is nu 2 maanden bij ons en al helemaal gewent en dikke vriendinnen met de poezen! We zijn erg blij met haar!

 

20 februari 2015 Moniek schuler

Wij hebben sinds 5 januari mara, onze spaanse schone,bij ons wonen. Wij genieten nog elke dag van haar. onze dank aan sandra

 

19 februari 2015 Mieke de Bruin

NINO15-09-14(1)Vorig jaar september gingen we op zoek naar een hondje, ineens komt dat koppie voorbij op het internet, het was liefde op het eerste gezicht. Snel contact opgenomen en de volgende dag werd er al een huisbezoek afgelegd. Onze aarzeling om toch een aanzienlijk bedrag aan te betalen werd serieus genomen, en met een lagere aanbetaling werd onze adoptie van Nino, een bodeguero uit Spanje, een feit. Een paar weken later konden we Nino ophalen. En tussendoor kregen we nog foto’s en een filmpje te zien van ons toekomstige hondje. In alles tijdens de procedure bleek de liefde voor de dieren. Er wordt goed gekeken of de dieren goed terecht komen en je kan merken dat de dieren tot aan de adoptie goed verzorgd zijn. Wij hebben nu een geweldig, lief, actief en soms ondeugend hondje, die goed kan omgaan met mensen en andere honden. Ik moet alleen vaak uit leggen waarom hij geen staart heeft. Maar dat geeft me ook de kans om te laten z ien dat je, vanuit het buitenland, een hele leuke hond kunt adopteren. En Nino doet met zijn enthousiasme en vrolijkheid de rest.

 

18 februari 2015 Tamara Frigge

Via Sandra een erg lieve Mastin met de naam Kito geadopteerd. Het is zo’n lieve lobbes, kunnen niet meer zonder hem. Sandra en haar hebben alles goed voor ons geregeld. Thnx voor alles!!!! Groetjes Fam Frigge

 

18 februari 2015 Miranda vegelien

Heb sinds 30 november een spaans bengaals poesje (maya) geadopteerd en ben heel blij met haar ! Ze brengt vrolijkheid!!!

 

18 februari 2015 Joneske Lanens

Hebben nu sinds een maandje onze lieve Mandy en alles gaat super. Ze lijkt wel een wervelwind met haar drie pootjes. Doet het ook heel goed met alle andere hondjes,blij haar te hebben xx

 

18 februari 2015 Juliette Oomen

Via de stichting heb ik een katje geadopteerd en ik ben ook zeer tevreden over de adoptieprocedure. Ik kon het hummeltje heel snel al in mn armen houden en mijn honden zijn verliefd! Wat n gezelligheid in huis met G-star!

 

18 februari 2015 Irma Muller

tiffany 6Wij hebben een geweldig, lief, klein zwart hondje mogen adopteren uit de Oekraine vandaan. Wat is het prachtig om het hondje te zien opbloeien! Elke dag genieten wij van de stappen die ze maakt. Met
rust,geduld en liefde voelde ze zich al vrij snel thuis. Alles wat voor ons normaal is, is voor haar nieuw, maar wat doet ze het goed! Wij hebben haar echt in onze hart gesloten en kijken er naar uit om de wereld steeds een stukje groter voor haar te maken. Ik kan je alleen maar zeggen, twijfel je of je het wel moet doen? Dat hoeft helemaal niet, het is juist een prachtige ervaring om mee te mogen maken. Met vragen kan je terecht bij de stichting en zijn altijd vriendelijk. Ik wil de stichting enorm bedanken dat ze in ons vertrouwen hebben dat wij zo een geweldig lief,mooi hondje mogen koesteren.

 

18 februari 2015 Wendy van kraalingen

Wij zijn al een poosje gastgezin en vangen met veel plezier de hondjes op die komen. Ook ben ik zelf al een keer mee geweest naar spanje om spullen te brengen voor de asiels en (geadopteerde) honden en katten mee terug te nemen het was een indrukwekkende reis zeker het bezoek aan het asiel laat indruk achter…..op dit moment heb ik kio en luna in de opvang broer en zus van 4 mnd oud het zijn echte schatten en we genieten van ze en hopen dat ze hun gouden mandje snel zullen vinden