Gastenboek

Schrijf van u af!

Deel uw verhaal!

Heeft u een dier geadopteerd, een ervaring in het buitenland, een inspirerend verhaal voor iemand anders of wilt u gewoon wat kwijt?

Graag horen wij wat u te melden heeft! Vul hiernaast het formulier in met uw ervaring, dan komt deze zo snel mogelijk te staan in het onderstaande gastenboek!

Het gastenboek

Mariska Bosman

18 april 2022
Sinds 12 december ’20 zijn wij de trotse baasjes van Woeps. Wij waren op zoek naar een vriendelijke gezinshond die een nieuw thuis nodig had, kwamen via via bij SDE en daar zagen wij onze Woeps op de site staan. Na contact met de stichting (zo vriendelijk) al snel een afspraak met het opvanggezin en het klikte meteen met onze andere hond en kinderen. Wat een geluk hebben wij met deze lieverd!! Wij zouden zeker nog eens een hond van de stichting willen.

Jill Celis

16 april 2022
Wij zouden begin september 2021 onze Jack (voormalig Pancho) uit Portugal geadopteerd hebben. Jack had wat huid problemen en mocht daardoor pas eind oktober reizen aangezien de hondjes 100% gezond moeten zijn voor de verre reis van Portugal naar Nederland. Het was zeer jammer natuurlijk maar zo wisten we wel direct dat de organisatie enorm om het welzijn en de gezondheid van de hondjes geven. Het is veel goedkoper om ze gewoon ziek op een transport te steken. Dus dikke pluim aan alle mensen die zich daar in zetten.

Zo veel hondjes, zo veel werk en zo veel administratie voor deze menden zorgden soms voor wat vertraagde communicatie. Maar deze organisatie heeft het hart op de juiste plaats en doen al wat ze kunnen. Dus net zoals we met de hondjes geduld moeten hebben, heeft ook het adoptie procès geduld nodig. Jack is nu 6 maanden bij ons en heeft zich ontpopt tot een vrolijk, trouw en slim hondje. Dit heeft veel tijd en énergie gekost maar je krijgt er enorm veel liefde voor terug.

Marcel van Tongeren

14 april 2022
Heb 2 hele lieve honden via deze stichting geadopteerd. De vele vrijwilligers doen hun uiterste best een goede match te vinden voor het dier. Vind het een goede zaak dat er voorafgaand een huisbezoek plaatsvind voor de hond of kat wordt overgedragen zodat het beestje ook goed terecht komt voor een 2de kans. Zeer goed werk wat alle vrijwilligers verrichten en trots er deel van te mogen zijn.

Anja Slagboom vd Graaf

13 april 2022
Eind Oktober hebben wij Rosa ,was Rosalie,opgehaald.
Kunnen haar niet meer missen.
Keurig geregeld door de stichting.
Ook de jongens bij de aflevering
waren erg lief voor de dieren.

Miranda Lugtigheid

13 april 2022
7 december vorig jaar onze schat Boas mogen ophalen en dolgelukkig met hem! Boas is een chocoladebruine labrador uit Portugal van inmiddels ruim 8,5 maand. Wat een aanwinst in ons leven 🙏🏻

 

Dymph van de Vries

14 april 2022
In augustus 2016 hebben wij Filou (uit Spanje) geadopteerd. Nog altijd zijn we ontzettend blij met haar. Complimenten voor het mooie en goede werk van de Stichting!

Mandy Kruyt

14 april 2022
Sinds maart onze lieve Lilly (Temmy) bij ons uit Portugal Wat een lieverd is het.
We zijn zo ontzettend blij met haar.

Ook de procedure verliep vlot, contact via de app of bellen we zijn zeer tevreden

Anoniem

13 april 2022
In maart 2021 hebben we lexi geadopteerd. Ze is een heel lief en makkelijk hondje. Vind alles leuk en is heel nieuwsgierig. Als we een vraag hadden werd deze snel beantwoord door iemand vsn de stichting. We zijn erg tevreden!

Jannie Visser

Marga Adams

14 april 2022
In december 2020 knappe, Roemeense Baras mogen adopteren via deze stichting!
Wat zijn we blij met deze lieve, leuke schat!
Zoveel fijne vrijwilligers die er veel tijd en moeite insteken om elke adoptie tot een succes te maken. ❤️

Monique Van de Sande

13 april 2022
Wij zijn ontzettend blij met Tinus, voorheen Froem. Het is een heel sociale lieverd en erg leergierig. Was binnen 1 week zindelijk. Hij geeft echt gezelligheid in en om het huis🐕

Rikie Cornelissen

Anoniem

13 april 2022
Superfijne ervaringen met sde heb mijn allerliefste hondje nu 4 jaar en het is echt een fantastisch lieve hond luistert goed en is echt een allemansvriend! Via mij heeft de buurvrouw ook haar hond hier vandaan en idem net zo’n lieverd als mijnes

Iris

13 april 2022
15 april 2021 hebben wij Timo (nu Lou) geadopteerd vanuit Portugal. Het is het mooie wat ons is overkomen. We zijn erg gek op hem.

Enige tip voor de organisatie:
Soms wat duidelijker communiceren, want het duurde wel even voordat wij duidelijk wisten dat Timo naar ons toe kwam.

Nathalie Schmidt

10 februari 2016
In november is Denver een Siamees kruising katertje bij ons komen wonen. Contact met de stichting hebben wij heel prettig ervaren, wanneer wij vragen hadden werden deze altijd op korte termijn beantwoord. Denver woont nu een paar maanden bij ons en is echt een voorbeeldig sociaal jong katertje. Ik zal anderen zeker aanraden te adopteren via de stichting!

Evelien van den Hazel

11 april 2022
Wij hebben sinds een jaar een hondje geadopteerd via de stichting uit Roemenië en zijn alleen maar te spreken over de totale behandeling van voor en nazorg! Wij steunen de SDE waar wij kunnen!!!

Harrie Kocheim

9 februari 2016
Heb in juli 2015 mijn nu 9 jarige kat Carlos geadopteerd via Stichting Dierenbemiddeling Europa. Een prachtige en lieve Spaanse rakker. Ken meerdere mensen van deze schitterende Stichting en weet dan ook wat zij allemaal doen in Spanje, voor meerdere dierenasiels, waar honden/katten in erbarmelijke omstandigheden leven. Ik kan iedereen deze stichting aanraden!!!!

Ingrid Zaalberg

7 juli 2015
Vandaag is Ivonne bij ons in Hongarije op bezoek geweest en bracht maar liefst 160 kilo voer mee, we zijn gewoon super blij hiermee, we hebben er wat oude honden bijlopen die het voer hier niet goed verdragen en nu hebben we zomaar een hele partij sensitive voer gekregen.Ze hebben er vanavond allemaal al van staan smullen, Ontzettend bedankt voor deze hulp, we doen dit werk met heel veel liefde maar dit soort ondersteuning geeft ons echt een steuntje in de rug.

Groetjes uit Hongarije, Ingrid en Peter

Teun Kapteijn

11 februari 2016
Ik heb samen met mijn ouders en mijn broer Pablo geadopteerd uit Spanje. De Stichting was ontzettend hulpzaam en alles gaat helemaal vloeiend volgens plan.

Lisette Esveld

7 juni 2015
Molly is een ontzettende lieve hond . Super karakter. Ze adoreert onze andere hond. 1 min puntje is dat ze alles van straat / strand waar dan ook opeet. Groetjes Lisette

Tamara Frigge

18 februari 2015
Via Sandra een erg lieve Mastin met de naam Kito geadopteerd. Het is zo’n lieve lobbes, kunnen niet meer zonder hem. Sandra en haar hebben alles goed voor ons geregeld. Thnx voor alles!!!! Groetjes Fam Frigge

Sylvia

21 mei 2015
Drie weken geleden kwam Blanquita bij ons wonen, we hebben lang op haar gewacht vanwege vertraging maar daar was ze dan eindelijk! De eerste paar dagen moest zij heel erg wennen, wat logisch is, en liet zich niet zoveel zien. Maar nadat we haar die rust gaven kwam ze steeds meer los. Het is een gezellig poesje, zit graag bij ons en vind aandacht heerlijk. Met onze andere poes kan ze nog niet zo overweg maar ook dat komt wel goed met tijd denk ik. We zijn blij dat we dit dametje een warm mandje kunnen geven, ze verdient het! Groetjes Sylvia en Fam

Marielle Zantingh

17 april 2015
Sinds 29 maart Grumpy in huis, die inmiddels al aan de naam Snorlax gewend is. Wij zijn super blij met deze lieverd, het is een ecgte slijmbal en heeft ’s avonds zijn speelkwartiertje, zeg maar gerust 2 uur. Wij vonden het erg spannend om een kat uit Spanje te nemen, je weet van te voren natuurlijk nog niet wat voor soort kat het is, maar het is ons 100% meegevallen en we genieten volop van ons nieuwe gezelschap, en Snorlax ook van ons en zijn krabpaal. Groetjes Mariëlle en Marcel