Madou

Adoptiekosten: €

395,-

Geslacht:

Teef

Geschatte geboortedatum:

Juni 2023

Ras:

Kruising

Gesteriliseerd/gecastreerd:

Nee

Verwachte schofthoogte:

35-45 centimeter

Ouders bekend:

Nee

Land herkomst:

Portugal

Kan met katten:

Onbekend

Kan met kinderen:

Ja

Kan met soortgenoten:

Ja

Verhaal van:

Madou

Madou is een meisje uit Portugal, inmiddels in opvang in Nederland. Ze is enorm lief en blij als er mensen binnenkomen, al groet ze die wel met een blaf, daarna komen de kusjes. Ze is een beetje waaks maar blaft meer als waarschuwing. Als ze getraind wordt en beter leert luisteren zal het makkelijker zijn haar blaffen onder controle te houden. Het liefst wil ze met iedereen knuffelen en ze wordt heel blij als ze aandacht krijgt. Ze speelt graag en kan daar goed haar energie in kwijt. Ze kan samen met andere honden, al vindt ze grote honden toch wel spannend. Haar favoriete ding is op je schoot kruipen en in slaap vallen.

Madou is over het algemeen een heel lief hondje met een beetje waaksheid. Ze is nog een jong hondje en zal dus nog goed getraind moeten en kunnen worden. Ze is nog niet helemaal zindelijk maar leert het steeds beter. Daarnaast kan ze soms fel reageren als je te dichtbij komt wanneer ze een lekker snack heeft gekregen en die wil bewaken. Ze doet dat niet met speeltjes, voer of koekjes, maar wel met bijvoorbeeld een kluifje. Ze kan hierin getraind worden om daar beter in te worden. Wel heeft ze binnen een week al geleerd hoe ze moet zitten, dus ze pakt dingen snel op.

Ze raakt steeds beter gewend aan geluiden in de stad en doet het daar heel goed. Ze is een aanhankelijk beest en blijft het liefst bij je in de buurt, maar kan ook even alleen thuis zijn.

Madou heeft een baasje nodig die de tijd en ruimte heeft om haar de basis dingen te leren en vertrouwen te geven. Ze heeft een schofthoogte van 25-30 cm en het is onbekend wat voor gemixt ras ze is. Het lijkt er niet op dat ze nog veel groter wordt.

Wilt u reserveren? Bel ons telefoonteam:

Cathy

Telefoonteam

+31 6 46115355

Diana

Telefoonteam

+31 6 49901911

Jessica

Telefoonteam

+31 6 10127385

Katy

Telefoonteam

+32 496 359693

Danielle

Telefoonteam

+31 6 43057275